lördag 25 januari 2014

Nytt


Oj, har inte bloggat, skyller på förkylning och virus...

Som jag skrev i måndags (eller om jag skrev det? *senil*) så fick jag en jäkla massa kliande prickar, och undrade ifall det kunde vara vattenkoppor... Det blev ju tyvärr aningen fler prickar, och fortsatte klia (och gör ännu, huuua!), och försiktig som jag är ringde jag vårdcentralen i onsdags.. Blev av sköterska ombedd att ta akutingången in dit.. Allt för att inte kunna smitta vidare!
Sköterska kollade på prickarna, hämtade en läkare så att båda kollade på prickarna.... Läkaren i sin tur hämtade in en annan läkare som OXÅ skulle kolla! Men han såg inga som helst vattenkoppor, utan kollade lite och kom fram till att det nog är virusprickar, som man ibland kan få när man är förkyld..
Jahopps... Givetvis skönt att inte ha kopporna, men samtidigt tanken "Vad?? Prickar när man är förkyld?? Då skulle jag ju i princip jämt få en massa prickar!".. Hmm... Men läkare 1 skrev ut nån allergimedicin, och hoppas det kan hjälpa ändå...

Och sen måste man ju ibland älsk-hata teknik och pakethantering! Här beställde jag en router för närmare 2 veckor sedan, och fick sms redan dagen efter att den var skickad.. Sen hände inget mer! Inte ett pip om att paketet kunde ha kommit fram eller nåt.. Men så igår (fredags) fick jag ett brev från företaget jag beställt ifrån - en påminnelse att jag inte hämtat ut paketet! Vad?? Så det blev att gå ner till Konsum med lappen och säga som det var.. Tur kollinumret stod på lappen, så jag ändå kunde hämta ut det!
Men 4G och router? Njae.... Inte så stor förbättring! Inte så mycket snabbare, och dumt nog så kan jag inte ha igång router och tv samtidigt, eftersom det då blir extremjobbiga störningar hela tiden!=( Så man blir galen på detta nya oxå...=( Suuuck!
Vore väl bättre med mobilt bredband, men ändå 4G-snabbt...?!

* * * Tanken när man ser en katt gå utomhus på kvällen, och blir glad att Smulan är inomhus och har det varmt, och slipper vara ute i kylan....

* * * Det märkliga med klädskåpet i hallen, att klädhögen nedanför växer för varje dag... Så är det när man har katt som gillar att sova högst upp....!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar